Naslednja tekma
mesto ime O Z N P T
1 RK Drava Ptuj 0 0 0 0 -1
2 RD Slovan -1
3 RD Istrabezn plini Izola 0 0 0 0 -1
4 RK Slovenj Gradec 2011 0 0 0 0 -1
5 RD Herz Šmartno 0 0 0 0 -1
6 RK Gorenje Velenje
7 RK Jeruzalem Ormož
8 RK Trimo Trebnje
9 RK SVIŠ Ivančna Gorica
10 RK Maribor Branik
11 RK Celje PL
12 RD Koper
13 MRK Krka
14 RD Riko Ribnica
15 RD Urbanscape Loka
16 MRD Dobova
17 RK Dol TKI Hrastnik


  NOVO IME V DOBOVSKIH VRSTAH

  V drugem delu letošnje sezone, se je dobovski ekipi pridružil mladi Madžar Mark Kovacs. Mark igra na poziciji krožnega napadalca in je že odigral svojo prvo ligaško tekmo z novo ekipo, preteklo soboto, ko smo gostili RK SVIŠ Ivančna Gorica.

  Mark ima 21 let, v rokometne vode pa se je podal že pri rosnih 7 letih. V preteklosti je igral v domačem Szigetszentmiklos KSK, Veszprem, Sport36 Komlo in za madžarsko mladinsko reprezentanco. Ravno od tu pa pravi, da že pozna Luciana Buro, Doriana Markušića in Tilna Lebna, saj so se že srečali na medsebojnih obračunih, ko so zastopali barve svojih držav.

  Pravi, da je bil nad prihodom v Dobovo zelo navdušen, saj je to zanj prvič da bo igral za klub izven Madžarske. S fanti se je dobro ujel in se v tem kratkem času že naučil nekaj slovenskih besed, želi pa si znanje našega jezika tudi izboljšati. Kljub temu, da je s fanti pred sobotno tekmo opravil le nekaj treningov pravi, da so se v tem kratkem času že povezali in se spoznali z načinom igre. Nad svojo igro v soboto je kritičen, vendar je prepričan da se bodo v prihodnjih tednih uigrali in to tudi pokazali z rezultati.  MRD Dobova
  Dobova 8257 Dobova Slovenija