O Nas

Smo rokometna šola z večletno tradicijo navduševanja mladih otrok, tako punc kot fantov, nad to izjemno atraktivno in zanimivo športno igro. V prejšnjem šolskem letu nam je zaupalo okoli 130 otrok. Naš namen in vizija sta, da skozi druženje, igro in zabavo otroci pridobijo razne sposobnosti in lastnosti, ki jih bodo uspešno izkoriščali v življenju. 

Cilji programa:

  • Socializacija otrok skozi šport
  • Zavedanje pomena gibanja in rekreacije
  • Razvijanje gibalnih in ostalih spretnosti

Na samih treningih se otroci, razen osnov rokometa, preko igre učijo vseh osnovnih prvin športa in dodatno razvijajo osnovne gibalne sposobnosti, koordinacijo v prostoru in ostale spretnosti. Razvijajo in oblikujejo tudi stališča, navade, kot so pripadnost, borbenost, disciplina, samostojno izvajanje nalog… ki jih lahko spremljajo in jim koristijo tudi v odraslih letih ali pri drugih opravilih/obveznostih že sedaj.

Biti del naše ekipe ne pomeni samo udeleževanje treningov. Za naše “učence” prirejamo tudi interne turnirje, na katere povabimo tudi posebne goste (včasih reprezentante Slovenije, drugič pride na obisk Božiček…), udeležujemo se turnirjev ostalih klubov, organiziramo rokometne delavnice, razne izlete, na koncu pa seveda prirejamo še rokometni tabor, katerega otroci nestrpno pričakujejo že od začetka sezone.

    MRD Dobova
Dobova 8257 Dobova Slovenija