Naslednja tekma
mesto ime O Z N P T
1 RK Drava Ptuj 0 0 0 0 -1
2 RD Slovan -1
3 RD Istrabezn plini Izola 0 0 0 0 -1
4 RK Slovenj Gradec 2011 0 0 0 0 -1
5 RD Herz Šmartno 0 0 0 0 -1
6 RK Gorenje Velenje
7 RK Jeruzalem Ormož
8 RK Trimo Trebnje
9 RK SVIŠ Ivančna Gorica
10 RK Maribor Branik
11 RK Celje PL
12 RD Koper
13 MRK Krka
14 RD Riko Ribnica
15 RD Urbanscape Loka
16 MRD Dobova
17 RK Dol TKI Hrastnik


  Zmaga tudi proti novincem v ligi

  RK Drava Ptuj : MRD Dobova
  27 (16): 31 (20)

  V soboto so se naši fantje odpravili na gostovanje na Ptuj. Ptujčani so letos novinci v ligi, tako da se ekipi od lani ne poznata.

  Ptujčani so bili pred domačimi gledalci zelo motivirani in odločni, da bodo točke obdržali doma. Na začetku so to tudi pokazali, saj so povedli z rezultatom 4:1. Našim fantom igra ni stekla kot po navadi in gostje so to izkoristili. A zaostanek se je hitro stopil. Najprej je zadel Kučič, nato je zadetek prispeval še Seferović in kar dva Hotko. Hitro smo se torej pobrali in popravili igro tako v obrambi kot tudi v napadu. Drugi del prvega polčasa je bil zelo dober. Fantje so domačinom pobegnili na “plus 4” in polčas dobili z rezultatom 16:20.

  Dobra predstava se je nadaljevala v drugem polčasu, ko so naši res stopili na plin in povedli za sedem zadetkov. Izjemno predstavo sta pokazala oba organizatorja igre; tako Zafran s šestimi, kot tudi Koprivc s sedmimi zadetki v mreži Ptujčanov. A ko je že kazalo na čudovit razplet, so se začele vrstiti napake in roke niso bile več tako natančne, kot v minutah poprej. Domači so se približali na tri zadetki in skoraj bi jim pustili, da se popolnoma vrnejo v igro. A če smo prej hvalili organizacijo igre, moramo sedaj pohvaliti tudi “čuvaja mreže”. Blaževič, ki je branil večino časa, je imel svoj večer, saj je gostom povzročal obilico težavic pri zaključevanju napadov. Prav tako se je izkazal Prezelj, ki je vstopil na koncu drugega polčasa. Zopet gre velika zahvala našim zvestim navijačem, ki spremljajo in spodbujajo naše fante tako na domačih, kot na tekmah v gosteh!

     MRD Dobova
  Dobova 8257 Dobova Slovenija